Voor de waterdichte aansluiting tussen dak en dakonderdeel is lood een veel gebruikt product. Hoog bovenop het dak heeft ieder onderdeel te maken met alle weersinvloeden, zo ook loodwerk. Daarom dient loodwerk zorgvuldig aangebracht te worden.

Wij kunnen alle voorkomende loodwerkzaamheden uitvoeren voor zowel het platte maar ook het hellende ( pannen)dak. Denk hierbij aan het loodwerk in schoorsteen, lodenpan bij dakdoorvoer, dakkapel, borstweringen en in opgaand metselwerk (gevels) .

Lood is een zacht, buigzaam en kneedbaar donkerblauwgrijs metaal dat voor talrijke toepassingen te gebruiken is. Het is zeer corrosiebestendig, zelfs tegen geconcentreerde oplossingen van zwavelzuur. Verwerkt volgens de juiste richtlijnen, netjes aangeklopt en gepatineerd is het een verfraaiing op uw dak!

Zinkwerk
Na een 35 – 40 jaar hebben uw goten hun beste tijd gehad, en kunt u voor de verrassing komen te staan van een gootlekkage. Mocht het u zijn overkomen kunt u bij ons terecht voor het leveren en aanbrengen van alle voorkomende nieuwe zinken goten; in standaard beugels maar ook in maat getimmerde bakgoten. Ook de renovatie van de regenpijpen ( hwa’s ) kunnen we tegelijkertijd meenemen.

Naast het leveren en aanbrengen van goten kunnen wij ook al het voorkomend zinkwerk in het hellende en platte dak voor u verzorgen. Denk hierbij aan de renovatie van uw oude kilgoten en zinken afdekprofielen voor het platte dak.

Collectief
Wanneer u en uw buren samen de goten willen aanpakken dan kunt u gebruik maken van onze kortingen. Meer weten? Voor meer informatie kunt u tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen of via de e- mail een bericht sturen.

Onderhoud

Het is belangrijk uw dak regelmatig te laten onderhouden. Op deze manier bent u er zeker van dat u en uw gezin altijd beschermt zijn tegen de weersomstandigheden zoals wind en regen. Preventief optreden kan u een hoop reparaties en vervelende situaties zoals lekkages besparen. Het is daarom aan te raden regelmatig een preventieve dakcontrole uit te laten voeren zodat eventuele defecten vroegtijdig herkent en verholpen kunnen worden. Tevens krijgt u inzicht in de technische staat van uw huis.

Onderhoudswerkzaamheden

In onze onderhoudswerkzaamheden maken we een onderscheid tussen preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden. Maar wat gebeurt er met uw dak ls deze voor onderhoud aangeboden wordt?
Bij preventieve onderhoudswerkzaamheden staat de controle van de veiligheidssystemen voorop. Hierbij moet u denken aan inspectie van uw dak (pannendak/ plat dak/ dakkapel), dakgoot (zinkwerk) en schoorsteen (voeg- en metselwerk/ loodwerk/ vogelnesten/ schoorsteenkappen).

Indien uit deze inspectie naar voren komt dat er sprake is van mankementen aan uw dak of schoorsteen, gaan wij over op correctieve onderhoudswerkzaamheden. Hierbij wordt schade aan uw dak zorgvuldig gerepareerd.

Altijd kwaliteit bij Dakbeheer Brabant

Schade aan uw dak is al vervelend genoeg. Daarom zorgt Dakbeheer Brabant dat u kunt rekenen op een snelle en professionele reparatie waarbij alleen gebruik gemaakt wordt van hoogwaardige materialen.

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan

Binnen twee uur een offerte op maat. Volg de stappen en u ontvangt een pasklare prijs in uw mailbox. Wilt u de opdracht vervolgens definitief plaatsen? U kiest zelf wanneer we bij u ‘over de vloer’ komen voor een kennismakingsgesprek. Wij komen (landelijk) vrijblijvend langs voor een offerte op maat. Wilt u gebruik maken van onze gratis dak inspectie om inzicht te krijgen in de actuele status van uw dak maak dan hieronder uw keuze.

×