Een lekkage aan het dak is erg vervelend en natuurlijk zit niemand hier op te wachten. De grootste oorzaak van een lekkage is als een dak slecht of nauwelijks onderhouden is. Door bijvoorbeeld weersomstandigheden kunnen er onderdelen op het dak sneuvelen waardoor het regenwater een weg naar binnen kan vinden. Vooral een langdurige lekkage kan voor grote problemen zorgen. Denk hierbij aan rottend hout en een aangetast dakbeschot.

Onderhoud

Het is belangrijk uw dak regelmatig te laten onderhouden. Op deze manier bent u er zeker van dat u en uw gezin altijd beschermt zijn tegen de weersomstandigheden zoals wind en regen. Preventief optreden kan u een hoop reparaties en vervelende situaties zoals lekkages besparen. Het is daarom aan te raden regelmatig een preventieve dakcontrole uit te laten voeren zodat eventuele defecten vroegtijdig herkent en verholpen kunnen worden. Tevens krijgt u inzicht in de technische staat van uw huis.

Onderhoudswerkzaamheden

In onze onderhoudswerkzaamheden maken we een onderscheid tussen preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden. Maar wat gebeurt er met uw dak ls deze voor onderhoud aangeboden wordt?
Bij preventieve onderhoudswerkzaamheden staat de controle van de veiligheidssystemen voorop. Hierbij moet u denken aan inspectie van uw dak (pannendak/ plat dak/ dakkapel), dakgoot (zinkwerk) en schoorsteen (voeg- en metselwerk/ loodwerk/ vogelnesten/ schoorsteenkappen).

Indien uit deze inspectie naar voren komt dat er sprake is van mankementen aan uw dak of schoorsteen, gaan wij over op correctieve onderhoudswerkzaamheden. Hierbij wordt schade aan uw dak zorgvuldig gerepareerd.

Altijd kwaliteit bij Dakbeheer Brabant

Schade aan uw dak is al vervelend genoeg. Daarom zorgt Dakbeheer Brabant dat u kunt rekenen op een snelle en professionele reparatie waarbij alleen gebruik gemaakt wordt van hoogwaardige materialen.

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan

Binnen twee uur een offerte op maat. Volg de stappen en u ontvangt een pasklare prijs in uw mailbox. Wilt u de opdracht vervolgens definitief plaatsen? U kiest zelf wanneer we bij u ‘over de vloer’ komen voor een kennismakingsgesprek. Wij komen (landelijk) vrijblijvend langs voor een offerte op maat. Wilt u gebruik maken van onze gratis dak inspectie om inzicht te krijgen in de actuele status van uw dak maak dan hieronder uw keuze.

×