Ook voor al uw voeg– en metselwerkzaamheden kunt u bij ons terecht.      Weersomstandigheden zoals regen, vorst en hitte kunnen er voor zorgen dat het voegwerk van uw schoorsteen sneller slijt. Vooral als de schoorsteen slecht onderhouden is kan dit leiden tot ongemakken zoals schimmel, lekkeages en losliggende stenen. Als het voegwerk slecht is trekt het regenwater voortdurend in de steen en de voeg. Dit kan opvallen door bijvoorbeeld een vervaagde kleur of mosvorming.

Door het slechte weer, is het haast onvermijdelijk dat gevel aangepast wordt. Er is een goedkope en afdoende manier om dat te voorkomen: impregneren.

Bakstenen en betonnen muren blijven in betere conditie wanneer verontreiniging geen kans krijgt om in de poreuze ondergrond te dringen. Daardoor kunnen een aantal bekende gebreken worden voorkomen:

  • Vorstschade: een poreuze gevel neemt meer water op en bevroren water zet maar liefst 10 % uit;
  • Verminderde isolatiewaarde van de gevel;
  • Witte vlekken door zoutuitslag;
  • Hardnekkige mos- en algenvorming
  • Schimmeloverlast aan de binnenzijde, door het doorslaan van de gevel;

Het is dus van groot belang om een gevel te impregneren. De gevel zal dan geen water meer opnemen maar kan wel nog ademen.

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan

Binnen twee uur een offerte op maat. Volg de stappen en u ontvangt een pasklare prijs in uw mailbox. Wilt u de opdracht vervolgens definitief plaatsen? U kiest zelf wanneer we bij u ‘over de vloer’ komen voor een kennismakingsgesprek. Wij komen (landelijk) vrijblijvend langs voor een offerte op maat. Wilt u gebruik maken van onze gratis dak inspectie om inzicht te krijgen in de actuele status van uw dak maak dan hieronder uw keuze.

×