Het innestelen van vogels en regeninslag in schoorsteenkanalen is een veel voorkomend probleem. Het is daarom belangrijk om uw kanaal te laten inspecteren en goed af te dichten zodat deze problemen bespaard kunnen blijven. Dakbeheer Brabant kan u een vakkundig advies geven over welke schoorsteenkap voor u het beste is. Hieronder vind u een overzicht van de kappen die wij kunnen leveren en monteren:

kraaienkapKraaienkap:

Beschermt het kanaal tegen vogels.

regenkapRegenkap:

Beschermt het kanaal tegen regeninslag.

combimasterCombimaster:

Een Combimaster is bedoeld voor het plaatsten op ontluchtings- en ventilatiekanalen. De Combimaster is niet geschikt voor openhaarden, houtkachels, of allesbranders, hiervoor adviseren wij de Firemaster of Rotorvent.

firemasterFiremaster:

Geschikt voor hout- en kolenkachelkanalen en geeft bescherming tegen vogels en regeninslag. De Firemaster is voorzien van een veegluik dus hoeft de kap niet gedemonteerd te worden voor het vegen.

Rotorvent:

Geschikt voor alle brandstoffen en alle ventilatiekanalen. De Rotorvent voorkomt de terugslag van wind in de schoorsteen, en verhoogt de trek in uw schoorsteen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u op korte termijn een schoorsteenkap laten monteren en/of een inspectie uit laten voeren?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan

Binnen twee uur een offerte op maat. Volg de stappen en u ontvangt een pasklare prijs in uw mailbox. Wilt u de opdracht vervolgens definitief plaatsen? U kiest zelf wanneer we bij u ‘over de vloer’ komen voor een kennismakingsgesprek. Wij komen (landelijk) vrijblijvend langs voor een offerte op maat. Wilt u gebruik maken van onze gratis dak inspectie om inzicht te krijgen in de actuele status van uw dak maak dan hieronder uw keuze.

×